Wie zijn wij

Een orthodontisch laboratorium gevestigd te Eindhoven, vervaardigt in opdracht van orthodontisten in binnen en buitenland orthodontische apparatuur die dient voor regulatie van het gebit.

Ortholab Zuid bedrijfspand

In 1978 ontstond er in Doorn de behoefte om een laboratorium te starten in het zuiden van Nederland. Dit om de orthodontisten in deze regio betere en snellere service te kunnen verlenen. Sinds die tijd ben ik bij Ortholab Zuid werkzaam en denk ik dat wij deze opzet hebben kunnen realiseren. Wij zijn een geheel zelfstandig bedrijf, een nauwe samenwerking met Doorn heeft voor beide bedrijven en onze cliënten voordelen.

Ons team bestaat uit een zestiental medewerkers welke zich dagelijks inzetten om een zo perfect mogelijk product te vervaardigen. Het is voor ons belangrijk om een constante kwaliteit te realiseren en een goede service te verlenen. Een goede samenwerking en communicatie met de orthodontische praktijk is daarbij van groot belang.

De voornaamste doelstelling in het beleid van Ortholab Zuid is in te spelen op de huidige en toekomstige eisen en wensen van de cliënten. Het Laboratorium is hiermee voorloper op het gebied van doorvoeren van nieuwe technische ontwikkelingen en het ontwerpen van nieuwe apparatuur. Deze ontwerpen komen tot stand in nauw overleg met de cliënt. Ortholab Zuid stelt hoge eisen aan de vakbekwaamheid van de medewerkers. Mede hierdoor en door het gebruik van hoogwaardig materiaal kan men de apparatuur leveren die voldoet aan de specificaties van de cliënten.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op orthodontisch gebied. Wilt u iets nieuws uitproberen of ontwikkelen, aarzel dan niet om hierover contact op te nemen. Wij zullen u voor zover het in ons vermogen ligt hierbij de nodige hulp bieden!

Voor eventuele vragen over dit product kunt u ons bellen op Tel: 040-2413969 en vragen naar Harry van Zanten.
Of u stuurt een e-mail naar ortholabzuid@planet.nl en wij zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.