Gebitsbeschermer

Voor sporten zoals hockey heb je nog al wat uitrusting nodig, denk maar eens aan kleding, schoenen, hockeystick en scheenbeschermers. Maar hebben jullie er ook wel eens aan gedacht om ook je tanden te beschermen?

Ortholab Zuid heeft ruime ervaring in het vervaardigen van een goede gebitsbeschermer. Wij maken deze precies op maat zodat de beschermer alleen in jouw mond past. Het materiaal dat wij gebruiken is van glashelder kunststof, en voor alle zekerheid zetten wij ook nog je naam erin. Om de beschermer schoon te houden leveren wij deze in een kunststof doosje.

Ook voor full-touch sporten zoals boksen en karate maken wij speciale gebitsbeschermers. Voor waterpolo zijn de gebitsbeschermers leverbaar in felle kleuren, zodat bij verlies in het zwembad deze eenvoudig gevonden kunnen worden. Als er op de boven- en ondertanden slotjes (vaste apparatuur) zijn geplaatst is het ook mogelijk een gebitsbeschermer te dragen. Deze gebitsbeschermer zorgt ervoor dat de slotjes de lippen en de wangen tijdens het sporten niet kunnen beschadigen.

Voor deze comfortabele gebitsbeschermers moet je wel even naar de tandarts voor het maken van een afdruk van je gebit. Met een goede beschermer is het nog beter en veiliger sporten.

Voor eventuele vragen over dit product kunt u ons bellen op Tel: 040-2413969 en vragen naar Harry van Zanten.
Of u stuurt een e-mail naar ortholabzuid@planet.nl en wij zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.